Termékbemutatással, árukihelyezéssel kapcsolatos tippek

Termékbemutatással, árukihelyezéssel kapcsolatos tippek

Néhány termékbemutatással, árukihelyezéssel kapcsolatos tippet szeretnénk megosztani Veled.

Kereskedőként közvetlenül a boltodban, kirakatodban, dekoratőrként pedig bemutatótermedben, tárgyalódban, kiállításaidon tudod hasznosítani ezeket az ötleteket.

Ezeket az asztalterítési, termékelrendezési módszereket az OLASZOKNÁL (pontosabban az olasz party-boltosoknál) láttam, akik több helyen is alkalmazzák ezt a termékkihelyezési formát, akkor, amikor igazán figyelemfelkeltően szeretnék bemutatni a termékválasztékukat:
egyrészt az üzleteik kirakatában, megosztva: egy az adott szezonhoz kapcsolódó asztal és egy pedig egy egész éves ünnepre vagy témapartira,
másrészt a termékbemutatóikon és kiállítási standjaikon, több témát is felvonultatva.

Bízunk abban, hogy Te is találsz pár jó ötletet az alábbi fotókon!

Persze, mint a legtöbb más esetben is, nem figyelmen kívül hagyható szempont az sem, hogy mi kerül az asztalra? :)

Ez egy kicsit olyan, mint a főzés, érdemes a minőségi alapanyagokkal dolgozni, hogy jó legyen a végeredmény. Ha mindehhez van egy képzett szakácsunk is, tuti, hogy az éttermünk első osztályú lesz, és visszatérő, elégedett vendégekkel teli.

Ezt kívánjuk Nektek is bármely szezonra!

Az egyszínű olasz vetexanyagokból pillanatok alatt bekasírozhatod az asztalt, a színben hozzáillő mintás vetexekből pedig könnyedén körbedíszítheted.

A modellező lufik határtalan lehetőséget rejtenek magukban: bármilyen figurát el tudsz készíteni belőlük a partitermékekhez illő témában.

Készítsd el a megrendelőid kedvenc témáit, figuráit latex léggömbökből is,
vagy kombináld a partikellékeket fólia ballonokkal.

A Hello Kitty-t pl. a 30 cm-estől a 2 m-esig ugyanúgy elkészítheted, csupán a léggömbméreteket kell változtatnod: csak 160Q helyett 646Q a keze, 11"-es helyett 3'-as ballon a feje.

A Qualatex széles skálájából nem nehéz kiválasztani a minőségi partitermékekhez leginkább illő vibráló színeket vagy akár printelt design-okat.

Bátran rugaszkodj el a szimmetriától és a párhuzamosságtól, az asszimetria és az átlós vonalvezetés nemcsak vidámmá, de különlegessé is teszi a dekorokat.

Nagyméretű díszekkel könnyedén megnyújthatod a teret, a jelmezkiegészítők (a Hawaii-party esetében használt fűszoknya és virágos nyakfüzérek) pedig remek asztalkasír-díszítő elemek.

ÚJ megrendelési forma
Magyar feliratos termékek
Hamarosan érkezik
Újdonságok
Akciós termékek

Minősítéseink

Bisnode tanusitvany

'A' minősítésben jutalmazta a Balloon World-öt az Opten Kft.

Vásárlói vélemények

 

A segítőkészség, és kedvesség, amit nálatok tapasztalok, mindig lenyűgöz. Mintha nem lennének rossz napjaitok.. Legalábbis amikor én ott vagyok, akkor sosem látok, lehangolt, szomorú arcokat. A választék, és a szolgáltatási lista igen lenyűgöző.

 

Murányi Orsolya
(Arcfestés.hu Bt.)

még több vélemény >>